BINNENKORT TE HUUR:

HOF VAN BAURICHTER
Nabij het centrum en Medisch Spectrum Twente is een prachtig en modern appartementencomplex genaamd Hof van Baurichter in aanbouw. Het eerste deel van dit duurzame en exclusieve project is inmiddels opgeleverd en bestaat uit 35 appartementen voor de verkoop www.hofvanbaurichter.nl 

De tweede fase van het project is bedoeld voor de verhuur en bestaat uit 24 ruime en tot in detail afgewerkte luxe appartementen, verdeeld over drie verdiepingen, gericht op een brede doelgroep waaronder kleine huishoudens, alleenstaanden en senioren.

De appartementen zijn energiezuinig en van alle moderne gemakken voorzien. Ze zijn daarnaast ruim opgezet met circa 75 m² gebruiksoppervlakte wonen, een buitenruimte (loggia) van 5,2 m² en een externe berging op de begane grond van circa 7 m² . Het appartement bestaat uit twee ruime slaapkamers, een woonkamer met veel daglicht en een prachtige open keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur, een modern en smaakvol ingerichte badkamer met douche en toilet, een aparte technische ruimte met de CV-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger, een extra separaat toilet in dezelfde stijl als de badkamer en tot slot een heerlijke buitenruimte die van twee kanten toegankelijk is.
De appartementen zijn afgewerkt met een duurzame pvc-vloer met een warme natuurlijke uitstraling.

Het beheer en de schoonmaak van alle gemeenschappelijke ruimtes (galerij, trappenhuis, lift etc.) wordt voor u geregeld, zodat u optimaal en onbezorgd kunt genieten van het wonen in dit prachtige complex op loopafstand van het centrum van Enschede.

Wilt u beschikken over een parkeerplaats bij het complex, dan heeft u de keuze uit het huren van een overdekte of buiten parkeerplek.

Is uw interesse gewekt in ons mooie project en wilt u op locatie bekijken welke appartementen nog beschikbaar zijn, aarzel dan niet en plan uw bezichtiging telefonisch 0545-295025 of per mail verhuur@xclusive-projects.nl

Klik op een verdieping in de onderstaande afbeelding voor een plattegrond:

Hier vindt u gedetailleerde informatie per verdieping:

 

Overige huurwoningen:

  • Ruime vrijstaande woning: BELTMOLEN 19, DE LUTTE (TIJDELIJK VERHUURD)
  • Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van beschikbare (huur)woningen? Dan kunt u zich vrijblijvend aanmelden via de contactpagina op deze site.

3e verdieping: Zuiderspoorstraat 11-21 t/m 11-28

Enschede

€ 1.025,- -tot € 1.050,-
Bekijk woning

2e verdieping: Zuiderspoorstraat 19-11 t/m 19-18

Enschede

€ 975,- -tot € 1.050,-
Bekijk woning

1e verdieping: Zuiderspoorstraat 11-1 t/m 11-8

Enschede

€ 950,- -tot € 1.050,-
Bekijk woning

Stellingmolen 14a (VERKOCHT)

De Lutte (woning type B: extra badkamer en slaapkamer op begane grond)

€ 295.000,-
Bekijk woning

Stellingmolen 9 (VERKOCHT)

De Lutte (woning type D)

€ 300.000,-
Bekijk woning

Stellingmolen 8a (VERKOCHT)

De Lutte (woning type E: extra badkamer en slaapkamer op begane grond)

€ 290.000,-
Bekijk woning

Torenmolen 54 (o.v. verkocht)

De Lutte

€ 375.000,- k.k.
Bekijk woning

Torenmolen 50

De Lutte

€ Op aanvraag
Bekijk woning

Torenmolen 19

De Lutte

€ Op aanvraag
Bekijk woning

Beltmolen 19

De Lutte

close