Zuiderspoorstraat 11-1 t/m 3

Zuiderspoorstraat 11, Enschede

arrow_backTerug naar overzicht

Omschrijving

Voor de verhuur bieden wij u aan kantoor-/commerciële ruimten gesitueerd op een uitstekende zicht locatie aan de Zuiderspoorstraat 11 1-3 te Enschede. De kantoor-/commerciële ruimten zijn goed bereikbaar en zichtbaar vanuit de invalsweg Zuiderval en gesitueerd aan de rand van het centrum van Enschede.

De ruimte is gelegen in een gebouw dat recent (2022) herontwikkeld is en op deze absolute toplocatie kan uw bedrijf zich uitstekend presenteren en profileren.

Bestemmingsplan:
“Getfert-Pierik-Hogeland Noord 2020” met enkelbestemming “Gemengd – 2” met als functieaanduiding “kantoor”. De ruimten zijn geschikt voor dienstverlening, bedrijven in de categorie 1 en 2, alsmede voor kantoor.

Kadastraal:
Gemeente Enschede, Sectie F, Nummer 2293 (deels)

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 465 m² en is als volgt onderverdeeld:

Begane grond
Kantoor-/commerciële ruimte 465 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Deelverhuur is mogelijk bespreekbaar in units vanaf circa 208 m².

In de bijlage is slechts een voorbeeld te zien van een mogelijke indeling van de ruimte. Mocht de huurder een andere indeling wensen, is dit bespreekbaar met de verhuurder.

Begane grond Kantoor-/commerciële ruimte (unit 1) 208 m²
Begane grond Kantoor-/commerciële ruimte (unit 2) 257 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

Algemeen
– Gladde betonnen vloeren;
– Eigen meterkast met elektra, stadsverwarming en watermeter;
– Ziggo en glasvezel aansluiting;
– Vloerverwarming; (aangesloten op stadsverwarmingsunit)
– Aansluiting riool;
– Ruim daglichttoetreding;
– Vrije hoogte ca 4,0 meter;
– Frontbreedte ca. 24 meter;
– Parkeren mogelijk op eigen parkeerdek.

Huurprijs:
€ 125,– per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
5 jaar

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het object is zowel met eigen als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De Zuiderspoorstraat is gelegen aan de Zuiderval die de zuidelijke entree is van het centrum van Enschede. Tevens is de Rijkssnelweg A35 op één rij minuut afstand gelegen.

Via de Getfertsingel en de Varviksingel zijn de omliggende wijken en plaatsen eveneens goed en snel te bereiken.

Omgevingsfactoren:
In de directe omgeving zijn woningen, automobiel bedrijven, administratieve kantoren en dienstverlenende bedrijven gevestigd.

Locatieaanduiding:
Het object is gelegen aan de Zuiderspoorstraat op zichtlocatie vanaf de Zuiderval. De Zuiderval is de “nieuwe” entree voor het centrum van Enschede. De kantoor-/commerciële ruimte is gesitueerd aan de zuidkant van het centrum direct nabij de afrit van de Rijkssnelweg A35 (afrit 35).

Parkeren:
Aan de voorzijde van het object zijn 5 parkeerplaatsen gesitueerd op openbaar terrein.
Daarnaast kent het gebouw een eigen parkeerdek. De mogelijkheid bestaat om hier parkeerplaatsen te huren tegen een tarief van € 45,– per parkeerplaats, per maand, te vermeerderen met btw.

Aanvaarding:
Per direct.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

 

Hoedemakerplein 1
7511 JR  Enschede
053 485 22 44
bedrijfsmakelaars@snelderzijlstra.nl
snelderzijlstra.nl

Kenmerken

Oppervlakte 465 m²
Bouwjaar Oorspronkelijk 1995: renovatie/herontwikkeling in 2022

Zuiderspoorstraat 11-1 t/m 3

Status: Beschikbaar

Prijs: € 125,-/m²

Inschrijven
close