Hof van Baurichter (Zuiderspoorstraat)

Zuiderspoorstraat 11 (medio 2020)

arrow_backTerug naar overzicht

Omschrijving

Nieuwbouw en renovatieproject Baurichter: Zuiderspoorstraat 11 / Getfertweg 290

In de nabijheid van het bruisende stadscentrum en vele voorzieningen (o.a. Medisch Spectrum Twente, bus- en treinstation, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden), vindt u de rust en het woongenot in de exclusieve en royale appartementen van het innoverende project Baurichter.

Het project ‘Baurichter’ heeft de lokale markt jarenlang ruimschoots voorzien van kantoor- en bedrijfsruimte. Vanwege de recessie is de vraag naar kantoorruimte echter dusdanig verminderd dat er gelijktijdig met de voorhanden zijnde renovatie is besloten de bestemming aan te passen. Met de Gemeente Enschede is een beeld- kwaliteitsplan ontwikkeld wat de aantrekkingskracht ten goede komt. Naast de renovatie en verbouwing van de kantoren tot hoogwaardige trendy appartementen is er gekozen voor uitbreiding, waardoor er ook nieuwbouw wordt gerealiseerd. Het wordt een plek waar gewoond maar ook gewerkt kan worden. De mix van activiteiten geeft het project een uniek karakter.

Het project ligt in het stadsplan ‘Hofkwartier’ aan de Zuiderval, één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van Enschede en vlak bij de A35. Het complex Baurichter ligt op een steenworp afstand van het vernieuwde Medische Spectrum Twente en het levendige centrum van Enschede.

Hof van Baurichter (Zuiderspoorstraat)

Status: Binnenkort verwacht

Prijs: € Nader te bepalen

Inschrijven
close