Hof van Baurichter (Getfertweg)

Getfertweg (appartementencomplex) VERKOCHT

arrow_backTerug naar overzicht

Omschrijving

Exclusieve project Hof van Baurichter: Getfertweg, Enschede*

In de nabijheid van het bruisende stadscentrum en vele voorzieningen (o.a. Medisch Spectrum Twente, bus- en treinstation, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden), vindt u de rust en het woongenot in de exclusieve en royale appartementen van het innoverende project Hof van Baurichter.

Het project ligt in het stadsplan ‘Hofkwartier’ aan de Zuiderval, één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van Enschede en vlak bij de A35. Het complex Baurichter ligt op een steenworp afstand van het vernieuwde Medische Spectrum Twente en het levendige centrum van Enschede.

*Nieuws update! 
SEPTEMBER 2021: alle 35 appartementen zijn inmiddels verkocht.

Deze appartementen zijn gelegen binnen de singels van Enschede, direct achter de Zuiderval. We laten je graag kennismaken met het nieuwe project “Hof van Baurichter”.
Hof van Baurichter is een prachtig afgewerkt nieuw appartementencomplex, gelegen aan de Getfertweg, direct achter de Zuiderval.

Hof van Baurichter is een plek waar je kunt genieten van het wooncomfort en de rust in één van de comfortabel afgewerkte appartementen. Het appartementencomplex aan de Getfertweg bestaat uit 35 hoogwaardige appartementen. De appartementen op de begane grond hebben een heerlijk ruime patiotuin en de andere appartementen op de verdiepingen beschikken over een trendy balkon.

Hartelijke groet,

Team Nieuw Wonen Twente
https://hofvanbaurichter.nl/ 

 

Hof van Baurichter (Getfertweg)

Status: Beschikbaar

Prijs: € 190.000 - 385.000,-

Inschrijven
close