Hof van Baurichter Enschede

Getfertweg 290 (Mei 2020)

arrow_backTerug naar overzicht

Omschrijving

Exclusieve project Hof van Baurichter: Getfertweg, Enschede

In de nabijheid van het bruisende stadscentrum en vele voorzieningen (o.a. Medisch Spectrum Twente, bus- en treinstation, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden), vindt u de rust en het woongenot in de exclusieve en royale appartementen van het innoverende project Hof van Baurichter.

Het project ligt in het stadsplan ‘Hofkwartier’ aan de Zuiderval, één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van Enschede en vlak bij de A35. Het complex Baurichter ligt op een steenworp afstand van het vernieuwde Medische Spectrum Twente en het levendige centrum van Enschede.

Nieuws update! 
Februari 2020 | Nieuw Wonen Twente

Binnenkort in verkoop, 35 prachtige koopappartementen! Het goede nieuws is; ze zijn al bijna klaar. Deze appartementen zijn gelegen binnen de singels van Enschede, direct achter de Zuiderval. We laten je graag kennismaken met het nieuwe project “Hof van Baurichter”.
Hof van Baurichter is een prachtig afgewerkt nieuw appartementencomplex, gelegen aan de Getfertweg, direct achter de Zuiderval.

Hof van Baurichter is een plek waar je kunt genieten van het wooncomfort en de rust in één van de comfortabel afgewerkte appartementen. Het appartementencomplex aan de Getfertweg zal gaan bestaan uit 35 hoogwaardige appartementen. De appartementen op de begane grond hebben een heerlijk ruime patiotuin en de andere appartementen op de verdiepingen beschikken over een trendy balkon.

Er zijn verschillende 2-kamer en 3-kamer appartementen beschikbaar in een prijsrange van ca. € 190.000,– tot € 385.000,–.

Neem gauw een kijkje op de projectwebsite van Hof van Baurichter en schrijf je alvast in als geïnteresseerde voor dit plan.
Wij houden je vervolgens op de hoogte van het laatste nieuws en je krijgt van ons een seintje wanneer de appartementen definitief in de verkoop gaan en je de appartementen kan komen bezichtigen.

Hartelijke groet,

Team Nieuw Wonen Twente
https://hofvanbaurichter.nl/ 

 

Hof van Baurichter Enschede

Status: Beschikbaar

Prijs: € 190.000 - 385.000,-

Inschrijven
close