Rosmolen 20 t/m 54 De Lutte (VERKOCHT)

(even nummers)

arrow_backTerug naar overzicht

Omschrijving

In de prachtige groene omgeving van het kerkdorp DE LUTTE (gemeente Losser) staan 18 LUXUEUZE DEELS RIETGEDEKTE GESCHAKELDE WONINGEN (bouwjaar 2017), prominent gelegen in de fraaie woonwijk “Luttermolen”. De 18 woningen zijn gebouwd in clusters van 6, die in een carrévorm met elkaar zijn geschakeld. De woningen beschikken over een gemeenschappelijke binnenplaats, maar wel op eigen grond met een eigen tuin. Bij elke woning is één parkeerplaats inbegrepen.

N.B. 12 van de in totaal 18 woningen zijn voorzien van een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond!

 

Het villapark “De Luttermolen” ligt direct aan de afslag 34 van de A1.  De Lutte staat bekend om zijn prachtige natuur met zijn vele wandel- en fietsroutes en ligt vlak bij de Duitse grens. Enkele plaatsen in de directe omgeving zijn Oldenzaal, Enschede, Hengelo, Almelo, Losser en Denekamp.

 

Zoekt u een ruime en luxueus afgewerkte woning met onder andere een slaap- en badkamer op de begane grond, centraal gelegen en omgeven door het fraaie landschap rondom De Lutte? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie en de koopvoorwaarden van deze zeer aantrekkelijke en gewilde woningen.

 

Alle 18 woningen aan de Rosmolen zijn inmiddels VERKOCHT!

 

Wij hebben voor u een 3-tal modelwoningen, welke wij u graag laten zien, komt u kijken?

KockvanBenthem Makelaars:  Bisschopstraat 18 7571 CZ Oldenzaal 0541-522022 www.kvbm.nl

 

 

Kenmerken

Woonoppervlakte 130 m²
Perceeloppervlakte 224 m²
Inhoud 530 m³

Rosmolen 20 t/m 54 De Lutte (VERKOCHT)

Status: Beschikbaar

Prijs: € 250.000 - € 277.500,- v.o.n. inclusief één eigen parkeerplaats

Inschrijven
close