3e verdieping: Zuiderspoorstraat 19-21 t/m 19-28

Enschede

arrow_backTerug naar overzicht

Omschrijving

Klik op een appartement voor een 3D impressie:

De appartementen zijn energiezuinig en van alle moderne gemakken voorzien. Ze zijn daarnaast ruim opgezet met circa 75 m² gebruiksoppervlakte wonen, een buitenruimte (loggia) van 5,2 m² en een externe berging op de begane grond van circa 7 m² . Het appartement bestaat uit twee ruime slaapkamers, een woonkamer met veel daglicht en een prachtige open keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur, een modern en smaakvol ingerichte badkamer met douche en toilet, een aparte technische ruimte met de CV-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger, een extra separaat toilet in dezelfde stijl als de badkamer en tot slot een heerlijke buitenruimte die van twee kanten toegankelijk is.
De appartementen zijn afgewerkt met een duurzame pvc-vloer met een warme natuurlijke uitstraling.

Het beheer en de schoonmaak van alle gemeenschappelijke ruimtes (galerij, trappenhuis, lift etc.) wordt voor u geregeld, zodat u optimaal en onbezorgd kunt genieten van het wonen in dit prachtige complex op loopafstand van het centrum van Enschede.

Wilt u beschikken over een parkeerplaats bij het complex, dan heeft u de keuze uit het huren van een overdekte of buiten parkeerplek.

Is uw interesse gewekt in ons mooie project en wilt u op locatie bekijken welke appartementen nog beschikbaar zijn, aarzel dan niet en plan uw bezichtiging telefonisch 0545-295025 of per mail verhuur@xclusive-projects.nl

Het inschrijfformulier Hof van Baurichter met de huurvoorwaarden kunt u hier alvast downloaden: inschrijfformulier.

Kenmerken

Gebruiksoppervlakte wonen 75 m²
Loggia 5,2 m²
Externe berging 7 m²
Kamers 3 (o.a. 2 slaapkamers)
Bijzonderheden O.a. overdekte buitenruimte, vloerverwarming, intercom met camera
Servicekosten € 55,-/ maand
Bouwjaar 2020

3e verdieping: Zuiderspoorstraat 19-21 t/m 19-28

Status: Beschikbaar

Prijs: € 1.175,- (incl. servicekosten)

Inschrijven
close